3.11.05

Càrrecs públics de CiU i PP manipulen els pescadors










Les connexions CiU-PP s’estrenyen cada dia que passa. A banda dels contactes entre les cúpules dirigents dels dos partits conservadors (reunions Pujol-Zaplana, Francesc Homs-Soraya Sáenz de Santa María, etc.) i dels ponts de col·laboració que han estès la Fundació Catalunya Oberta de Prenafeta amb la FAES d’Aznar, CiU i PP han coordinat estratègies per tal d’accelerar al màxim l’erosió dels Governs espanyol i català.

L’últim capítol, la vaga de pescadors de la setmana passada. El dia 26 d’octubre, Felip Puig, l’alcalde de Tarragona, Joan Miquel Nadal, i el president de la Diputació Joan Aregio es movilitzaven al port de Tarragona “en solidaritat” amb les reivindicacions del sector pesquer. Puig i Aregio, fins i tot, es van arribar a enfilar a un vaixell de pesca com a mostra inequívoca del seu compromís amb el sector.

Per la seva part, Esteve Ortiz, regidor del PP i president de la confraria de pescadors tarragonina, viatjava a Madrid per intentar boicotejar la reunió que havia convocat la ministra Elena Espinosa. Ortiz va intentar agredir el president de la confraria d’Adra (Almeria) amb l’objectiu d’escalfar els ànims i rebentar les negociacions.

Un president de Diputació amb interessos en el sector

Els escamots d’agitació convergent-populars van obrir també un front a Girona, encapçalat pel president de la Diputació, Carles Pàramo. Ell també va pujar a una barca de pesca per donar suport a les reivindicacions dels vaguistes. Pàramo va passar la nit en un dels vaixells que bloquejaven l’entrada al Port de Barcelona. Es dóna la circumstància que el president de la Diputació de Girona es propietari, juntament amb la seva dona, d’un vaixell pesquer.

1 comentario:

2 x 2 = 4 dijo...

No patiu. A l'Esteve Ortiz li queda poc temps al PP. I no massa com a regidor de l'ajuntament.

O potser sí és per patir? Potser la seva marxa del PP només és una maniobra per preparar el seu pas a CiU i així poder seguir de regidor?