23.11.05

Les havaneres de Rajoy irriten CDC


Els càlculs electorals, a Catalunya, d’Artur Mas i la seva mà dreta, el secretari de comunicació i portaveu del partit, David Madí, porten a CiU a apostar per reforçar el seu discurs nacionalista amb l’aspiració d’envair l’espai electoral que ERC els va prendre en les eleccions del 2003. D’aquí que Mas intenti escenficar un suposat distanciament del PP, malgrat que a la pràctica CiU continua votant amb els populars al Congrés i pactant-hi als ajuntaments catalans.

Imatges com la que va protagonitzar fa uns dies el senador d’UDC Jordi Casas, a qui se’l va poder veure cantant l’havanera “El meu avi” amb Mariano Rajoy a l’Hotel Juan Carlos I de Barcelona, no ajuden gens als esforços que fan Mas i Madí per escenficar de cara al l’electorat més nacionalista una ruputura amb el PP.

Fonts convergents han explicat a lasantaespina que a Mas no li ha fet cap gràcia l’escena que va protagonitzar el senador Casas amb Rajoy a Barcelona. “A veure si controles una mica més els teus”, li hauria vingut a dir un enfadat Artur Mas a Duran.

No hay comentarios: