27.3.06

El Conde de Godó no va ser l’únic que va veure el Chelsea-Barça envoltat de Boixos Nois; també ho van fer els directors d’El Periódico i l’Avui


Ara que el Barça torna a la Champions, ho fa demà, al camp del Benfica de Lisboa, aprofitem per recordar el segon capítol d'un trist episodi que van protagonitzar el club, directors de diaris i algun líder polític català amb motiu de la passada eliminatòria, la que va enfrontar els blaugrana amb els anglesos del Chelsea. A lasantaespina prometíem, fa unes setmanes, més informació sobre la polèmica extraesportiva que va envoltar aquell partit. Aquí va.

La qüestió és que Joan Laporta va fent amics en els principals diaris que s’editen a Catalunya, i a UDC. El president del Barça va deixar en ridícul al president del Comitè de Govern d’aquest partit, Josep Antoni Duran Lleida, quan el 22 de febrer deixant-lo sense entrades per al partit Chelsea-Barça, disputat a Londres. Duran, que va convidar la cúpula de “La Vanguardia” -el Conde de Godó, Màrius Carol i José Antich- a veure el partit des de la llotja d’Stamford Bridge -o com a mínim des de la tribuna-, va quedar en evidència quan des del Club li van dir que d’entrades no n’hi havia i que, com a molt, podrien trobar-los tiquets per seguir l’encontre des d’un dels gols, zones que es reserven als seguidors radicals.

Així, Duran, el Conde, Carol i Antich van haver de veure el partit barrejats amb els Boixos Nois, és a dir, amb la plebs. Es veu que la cara del Conde era un autèntic poema i que en Duran no sabia cap a on mirar.

Però el líder d’UDC i els de “La Vanguardia” no va estar sols a les graderies d’Stamford Bridge. Quan van arribar a la zona de darrere la porteria, es van trobar que allí hi havia, asseguts i amb cara de circumstàncies, Vicent Sanchís, director de l’“Avui”, Salvador Sostres, col·laborador de l’“Avui” -els de l’“Avui” i “La Vanguardia” ja havien coincidit la nit abans en l’exclusiu restaurant Cipriani (vegi’s lasantaespina del 06-03-06)-, i, unes cadires més enllà, el director d’“El Periódico”, Antonio Franco.

Resulta que Laporta disposava de 50 localitats a la Llotja del camp de Chelsea que va repartir entre els seus amics ‘pijos’. No va pensar ni en les autoritats, ni en els polítics ni en els periodistes, als que va ‘condemnar’ a seguir el partit des dels gols.

En cercles periodístics es comenta que el cabreig del Conde de Godó amb Laporta és monumental. No li perdona el lleig que li va fer el president del Barça que, per exemple, va obligar al distingit noble a compartir urinaris amb els ‘hooligans’ del Chelsea i els Boixos del Barça. Qui sap si, com a represàlia, Javier de Godó promocionarà Enric Bañeres, nuñista declarat i enemic acèrrim de Laporta, a la secció d’esports del diari. Bañeres va ser defenestrat quan en Jan va arribar a la presidència del club.

1 comentario:

Rafael del Barco Carreras dijo...

V. PILAR RAHOLA

“LO SABÍA TODA BARCELONA”



Rafael del Barco Carreras



Si como reafirma en su blog, en los 90 el “TODO BARCELONA” sabía de las EXTORSIONES del Juez Luis Pascual Estevill y sus “abogados amigos”, Juan Piqué Vidal, Rafael Jiménez de Parga, Vives Rodríguez de Hinojosa, alguno de los hijos, y varios más no condenados (la crem de la crem de la profesión entonces), que la prensa convirtió en un circo en que el JUEZ DE LA HORCA por fin impartía Justicia en Barcelona, y que por mucho que ahora pregunte a sus admiradores fanáticos de CRÓNICAS MARCIANAS, o de LUIS DEL OLMO (con el Juez Adolfo Fernández Oubiña, socio de Piqué Vidal, de contertulio), por citar los más celebres MEDIOS DE BARCELONA, después, o apenas han informado, o muy poco por la importancia del CASO, y desde luego sin MAS INVESTIGACIONES propias del periodismo de investigación, ahora desde La Vanguardia, y sus teles (la Única), debería ayudarme a desentrañar TODA LA VERDAD DE DIEZ AÑOS ANTES, y yo descansaría de tanto escribir.

Pregúntele a JAVIER DE GODÓ, y a JOSÉ MARTÍ GÓMEZ, de La Vanguardia, si no lo preguntó al fallecido ANTONIO ASENSIO, o ANTONIO FRANCO ESTADELLA, del Periódico, o al propio PASCUAL MARAGALL, su Alcalde cuando usted ejercía de Vicealcaldesa, si lo que afirma ese Del Barco en su web, es medianamente cierto (y si es mentira deberían acudir en tropel al Juzgado), o sea, que todos ellos gozando de créditos y publicidad largamente pagada por el Banco de Javier de la Rosa, tergiversaron a su dictado la Historia, y en lugar de los condenados, quienes debían estar en la cárcel eran Antonio de la Rosa, y todos sus hijos, (menos Carlos que estudiaba, la noche madrileña), con varios de los dirigentes y políticos franquistas de entonces. Y si le contestan…que bueno…pero es que ellos ¡algo harían!... aunque entre sus delitos no estuviera regalar un piso al juez que decretó la prisión…

Y desde su inmensa fuerza mediática enderece no solo las mentiras e injusticias…sino limpiar Barcelona, que como si nada hubiera sucedido los bufetes siguen abiertos…y delinquiendo…y la PRENSA mintiendo o ENCUBRIENDO, por lo que nos condenaron a Serena y a mí, por encubridores…

Doña Pilar, ¿tengo un poco de razón?... ¿y por tanto justificado mi cabreo? Ruegue pues a sus fanáticos INVESTIGADORES que me dejen tranquilo, que a mí ya me investigaron policías pagados por ellos…y que he sufrido y pagado en cárcel mucho más que todos ellos, con delitos y millones a años luz de los míos. Si…si…que investiguen pero en otra dirección, a ese ¡TODO BARCELONA! capaz de blanquear de una tacada 2000 KILOS de cocaína (10.000 millones de pesetas al mayor, y mezclados o en papelinas, de 40.000 millones en adelante), o de esnifarlos en una noche…!perdón!, eso no es posible, los destinan a Europa. Guerra ésta, muy LOCAL, la droga, peor y con más muertos que la de Oriente Medio, que tanta energía le gasta a Usted.