10.3.06

Felip Puig, de pífia en pífia i ‘tiro porque me toca’



No n’encerta ni una, l’espifia dia sí, dia també. Felip Puig està en hores baixes deprés de comprovar, en els darreres mesos, que totes les desgràcies li ponen. El 21 de desembre, a través de les pàgines de “El Periódico”, Ricard Murga, exresponsable de seguretat de CDC, va revelar que, en nom del partit, cobrava comissions il·legals a constructores a canvi de contractes d’obra pública. Això va passar a Adigsa entre el 1988, quan Felip Puig estava al capdavant de l’empresa pública. El març del 2005 va sortir a la llum pública l’escàndol protagonitzat per Josep Maria Penín, un personatge parent llunyà de Puig, que va ser acusat per un constructor de cobrar comissions il·legals en nom de CDC. Recentment, la Fiscalia ha encarregat una investigació sobre el cobrament irregular de multimilionàries indemnitzacions per part d’alts directius de Ferrocarrils de la Generalitat. Els pagaments es van autoritzar amb Puig al capdavant de Política Territorial.

A la manifestació, al costat del presumpte aspirant a assassí

Per si no en tenia prou d’escàndols i pífies, ara Felip Puig observa impotent, i entre estirada de cabells i estirada de cabells, com la justícia investiga l’exalcalde de Torrelles de Foix, Erasme Torrents, militant de CDC, acusat de contractar uns sicaris perquè assassinessin el regidor trànsfuga Salvador Miralles, que ara governa amb el PSC. El 27 de juny del 2004, Felip Puig va participar en una manifestació de suport a Torrents. Anava al capdavant, sostenint la pancarta al costat de l’exalcalde (foto). Puig va titllar la moció de censura d’“antidemocràtica”, va demanar “perdó per tenir massa bona fe i incorporar a les nostres llistes gent que no s’ho mereix” i va afirmar una i altra vegada que “la gent de Torrelles no es mereix això”. No es mereix què? Els trànsfugues? D’acord. I els presumptes aspirants a homicida? Se’ls mereix Torrelles?

Puig s’està quedant calb

Felip Puig, conscient que l’ha tornada a cagar, s’està quedant sense cabells. El seu peu específic a CiU ja estava prou diluït com perquè ara surtin a la llum les declaracions de Sebastià Bayona, un dels sicaris que Torrents hauria contractat a canvi de 50.000 euros. Bayona ha explicat que fins i tot havia comprat un rifle amb mira telescòpica per carregar-se a Miralles. Com en les històries de gàngsters, Torrents va demanar a un fotògraf de Vilafranca del Penedès, Joan Güell, imatges de Miralles. Aquests fotos van anar a parar a mans dels sicaris d’Erasme Torrents (edició d’“El Punt” de dijous 9 de març). El que dèiem: Felip Puig està a punt de perdre els pocs cabells que li queden.

1 comentario:

Anónimo dijo...

CIU no es un partit politic CIU es una secta que manipula sempre al seu electorat.CIU es el PP de Catalunya.
Felp Puig,es un manipulador.