28.3.06

Lara pensa en Enric Marín com a nou director del diari “Avui”

El secretari de Comunicació del Govern, Enric Marín, no s’ha acabat d’adaptar al càrrec i medita la seva sortida de l’Administració. Segons ha pogut saber lasanatespina, Marín ha ofert els seus serveis a l’empresari José Manuel Lara Bosch, propietari del grup Planeta.

Lara Bosch, informen fonts properes a l’empresari, ha escoltat la proposta de Marín amb interès i ja pensa en reservar-li un lloc en la immensitat del grup Planeta: La direcció del diari “Avui”, rotatiu participat per l’imperi comunicatiu de Lara Bosch, el Grup Godó i la Generalitat, a través de l’Institut Català de Finances. Marín, un perfil professional que Javier Godó, editor de “La Vanguardia”, no veu amb mals ulls per a l’“Avui”, seria el recanvi del qüestionat Vicent Sanchís.

El pas de Marín a aquest diari català no faria més que confirmar les bones relacions que manté Lara Bosch amb ERC, relacions que han millorat moltíssim els darrers mesos amb motiu de la concessió de llicències de televisió digital terrestre. Aquí, la Conselleria Primera del Govern, controlada, com sabem, per ERC, hi té molt a dir, i Lara Bosch, per la seva part, ha demostrat un gran interès en obtenir concessions per emetre al Barcelonès, Baix Llobregat i Vallès Occidental a través de la societat Uniprex Televisió Digital Terrestre Catalana.

No hay comentarios: