14.3.06

Gallardón i Zarzalejos (ABC) posen a parir Jiménez Losantos davant d’Esperanza Aguirre, que no diu ni piu


El divendres passat, amb motiu del premi Coche del Año, el diari “ABC” va reunir en una mateixa taula a Alberto Ruiz-Gallardón, alcalde de Madrid, Esperanza Aguirre, presidenta de la Comunitat de Madrid, Santiago Ibarra, president de Vocento, José María Bergareche, vicepresident de Vocento, José Antonio Zarzalejos, director d’“ABC” i Catalina Luca de Tena, presidenta-editora del diari madrileny, entre d'altres.

Federico Jiménez Losantos va ser el tema de conversa de l’àpat, segons ha pogut saber lasantaespina, i no va rebre, precisament, elogis dels notables comensals. Va començar a disparar Alberto Ruíz-Gallardón, que va fer servir alguna paraulota per definir Jiménez Losantos. També va explicar la mala passada que el periodista li va fer, no fa massa, a la COPE: Resulta que l’alcalde de Madrid, amb la intenció de destensar les relacions amb la cadena d’emissores, va acceptar ser entrevistat al programa “La mañana”. L’entrevista, en paraules de Gallardón, va anar “molt bé” perquè tot va ser “molt correcte”. La sorpresa va arribar quan, ja fora dels estudis, Gallardón va sentir a Losantos despotricar de la seva persona. “Tot el que no em va dir a la cara en l’entrevista m’ho va dir després, sense que jo em pogués defensar”, es lamentava el pobre Alberto. En la seva opinió, l’actitud de Losantos demostra que és “un covard”. A més, a parer del dirigent del PP, l’actitud de Jiménez Losantos no beneficia massa al PP, perquè, si bé excita els sectors “més reaccionaris” no agrada gens a un sector dels votants més moderats de partit.

José Antonio Zarzalejos va agafar el testimoni de Gallardón i, no menys crispat que l’alcalde de Madrid, va criticar a Jiménez Losantos perquè “no para d’insultar-me a mi i al meu pare i això no ho tolero”. Zarzalejos es va queixar que, públicament, el periodista de la COPE parli d’ell com “El maligno” i va demanar que la fiscalia intervingués en el cas de manipulació de les dades d’audiència. Darrerament, “ABC” ha dedicat alguna editorial molt dura a Federico Jiménez Losantos,

Gallardón i Zarzalejos van pronunciar totes aquestes crítiques a Federico Jiménez Losantos en presència d’Esperanza Aguirre, que va permanèixer en tot moment amb la boca tancada, evitant sortir en defensa del director de “La mañana” de la COPE.

No hay comentarios: