9.3.06

Puigcercós, la versió 'cutre' d’Artur Mas


Joan Puigcercós no passa per un bon moment. La seva esquizofrènia estatutària li està passant factura i corre el risc de perdre la personalitat política que li quedava. Tan és així, que ahir, quan va arribar a Catalunya Ràdio per participar en el mediàtica cara a cara organitzat per en Bassas semblava pròpiament una fotocòpia dolenta del líder de CiU. Mas lluïa un trajo fosc; Puigcercós també. Mas duia camisa blava; Puigcerós també. Mas duia al coll una corbata de ratlles; Puigcercós, també. La incògnita és saber si el secretari general d’ERC duia també els calçotets del mateix color que el president de CiU.

L’adopció, per part dels dirigents d’Esquerra, del discurs que CiU va utilitzar a Catalunya durant la negociació parlamentària de l’Estatut és un fet a Madrid. Carod-Rovira i Puigcercós perden el cul per sortir als mitjans, per ser els protagonistes. Una febre que ja va patir Artur Mas fa unes setmanes. Ara, els que busquen la foto a la desesperada són els nois d’ERC. La diferència, és que el president de CiU exhibeix les formes d’un ‘pijo’ de la Bonanova barcelonina i que, amb tots els respectes, en Puigcercós té el glamour d’un bosquerol de Ripoll i en Carod el d’un pagès que cultiva avellanes del Camp de Tarragona. Qualsevol dia els veiem passejant per la gal·la dels Òscar o desfilant per la passarel·la Cibeles.

I el bigoti suat de Mas fa emprenyar Madí amb TV3

D’altra banda, ha transcendit que l’assessor i mà dreta d’Artur Mas, David Madí, treia foc pels queixals dilluns a la nit mentre veia a Artur Mas a la tele, en l’entrevista que va concedir al programa “La nit al dia” de la Mònica Terribas. A en Mas li suava ostensiblement el bigoti. Madí, un obsés de la imatge i dels enemics de la pàtria, en va culpar a les maquilladores del programa. Fonts convergents expliquen que el primmirat Madí “ja veia fantasmes on no n’hi ha i acusava a la gent de ‘La nit al dia’ de maquillar a Mas malament a consciència”.

3 comentarios:

sardineta46 dijo...

Hem sembla de molt mal gust la comparació que feu entre el Artur Mas i en Joan Puigcercos, jo crec que el segon representa la Catalunya treballadora i republicana i el convergent la Catalunya pija i burgesa (descendents d'en Cambo i la seva Lliga).
Volia fer.hos arriba el meu desagrat com suposso de molts lectors, aqmb el que escribiu en castellà aquest blog, no ho entenc som o no som catalans i defensem la nostra llengua, ES VERGONYOS.

txepph dijo...

És curiós que Mas anés vestit igual que Puigcercós. Sobre el tema dels calçotets, lamentablement, no podem opinar: Artur Mas porta els pantalons abaixats, però Puigcercós encara no.

La resta de l'article, un excel·lent exercici de demagògia amanit amb una bona dosi de miopia política. Moltes felicitats!

Gertrudis dijo...

txepph, Ohhhhhhhh, els portava abaixats? vols dir que no és voluntarisme?