15.2.06

Puigcercós amenaça Laporta perquè canviï l’horari del partit del Barça de dissabte


Ahir Joan Laporta, president del Barça, sorprenia tothom amb l’anunci d'un possible canvi d’hora del partit que aquest dissabte enfrontarà el Barça amb el Betis al Camp Nou. L’encontre s’havia de disputar, inicialment, a les 18.00 hores i coincidia, per tant, amb la manifestació que, sota el lema “Som una nació i tenim el dret de decidir” ha convocat la plataforma Pel dret de Decidir. El mateix Laporta va donar a entendre que el canvi d’horari obeeix a la voluntat del club de col·laborar amb els convocants de la protesta.

Els organitzadors no havien previst la cita futbolística al Camp Nou i temien que el partit del Barça els restés poder de convocatòria. A ningú se li escapa que ERC ha apostat molt fort per aquesta manifestació, que el partit vol convertir en una mena de demostració popular de suport a la seva posició contrària a l’acord sobre el nou Estatut subscrit per PSOE, CiU, PSC i ICV.

Nerviosa per un possible ‘fiasco’, la direcció d’ERC ha pressionat la directiva del Barça perquè canviï l’hora del partit. Concretament, segons ha pogut saber lasantaespina, ha estat Joan Puigcecós qui s’ha posat en contacte amb Joan Laporta per advertir-lo que, si el partit es manté a les sis de la tarda, molt probablement hi haurà aldarulls al Camp Nou. Qui avisa no és traïdor.

1 comentario:

Pol G.G dijo...

I com pretenia el Puigcercós provocar incidents al Camp Nou??

Em te molt encuriosit el tema...