7.2.06

Mas i Duran ni es miren a la cara en la comissió de l’Estatut


Ahir, al Congrés dels Diputats, on es va reunir la comissió Constitucional que debat el projecte d’Estatut de Catalunya, va quedar confirmat que la sintonia entre Artur Mas i Josep Antoni Duran Lleida és zero. Els dos polítics no es van saludar a la seva arribada a la comissió; és més, ni es van mirar la cara. La intervenció d’Artur Mas va ser seguida amb absolut desinterès per part de Duran, que es va passar l’estona llegint papers i no va mirar en cap moment a Mas. I el mateix va fer el líder de CDC quan parlava el seu ‘company’ democratacristià: Ni es va immutar.

Tardà ruboritza Puigcercós

D’altra banda, per a Joan Puigcercós el dia no va ser menys desagradable. L’esperpèntica intervenció de Joan Tardà, que va fer una defensa exagerada del paper d’ERC, va fer pujar els colors al portaveu parlamentari d’ERC al Congrés. Les atzagaiades que va deixar anar Tardà van provocar que Joan Ridao i Josep Lluís Carod-Rovira es passessin bona part de la intervenció rient. Puigcercós, avergonyit, no sabia cap a on mirar. Tot un vodevil.

1 comentario:

Negre dijo...

Pero que troleros que sou. Hi ha un munt de fotos de l'Agència EFE que demostren el contrari del que dieu. I si voleu us l'envio.