23.2.06

Madí obté la foto del ‘no’ a l’Estatut, amb Carod i Ridao al costat de Trillo i Sáenz de Santamaría

Aquesta tarda els dirigents d’ERC Josep Lluís Carod-Rovira i Joan Ridao han donat a David Madí, portaveu de CDC, la foto que tant desitjava: la del NO a l’Estatut, la d’ERC posant-se al costat del PP. I és que en la foto presa aquesta mateixa tarda al Congrés hi apareixen, a més de Carod i Ridao, Federico Trillo i Soraya Sáenz de Santamaria, els dos ponents del PP. La imatge ha estat captada abans que els representants polítics entressin a la ponència que discuteix sobre el projecte de nou Estatut.

Conscient que aquesta instantània val deu mil vegades el seu pes en or, Madí i els seus responsables de premsa s'han afanyat a trucar als diaris per dir-los que la foto del NO finalment s'ha produït. A lasantaespina ens consta que hi ha hagut trucades a les redaccions de "La Vanguardia", l’"Avui" i fins i tot a alguns mitjans de la “premsa enemiga” de CiU per avisar de la foto que han captat els càmeres al Congrés.

Des de Palau també ha reaccionat Esquerra, que en saber que Carod i Ridao s’havien ficat de peus a la galleda, han contraprogramat els missatges de Madí demanant als periodistes que no publiquessin la compromesa foto. Enric Marín, secretari de Comunicació del Govern, s’està ocupant de fer la feina bruta.

1 comentario:

Anónimo dijo...

nursestower september sabarkantha reactors entrants stifling elected portland multilayer summative forged
semelokertes marchimundui