28.2.06

Vicent Sanchís, des de l’Avui, ‘puteja’ tant com pot Duran Lleida


El director del diari Avui, Vicent Sanchís, l’hi té jurada a Josep Antoni Duran Lleida. Mentre el president del Comitè de Govern d’UDC manté contactes permanents amb els periodistes amb l’objectiu de fer-los veure que ell ha estat l’element clau que ha fet possible el pacte Zapatero-Mas, Sanchís es dedica a boicotejar tot el que fa Duran. Un exemple el tenim en el suposat acord en el nou Estatut sobre la gestió d’El Prat.

Curiosament va ser l’Avui que va donar la notícia en exclusiva que “Zapatero i Duran desencallen la negociació sobre l’aeroport” (dilluns, 26 de febrer). Ho va donar a portada, a cinc columnes i ho va fer gràcies a una filtració de David Madí, el portaveu de CDC. Per deixar en evidència a Duran, Madí va donar l’exclusiva a l’Avui, plenament conscient que l’acord no està tancat i que, de sortir a la llum pública, els moviments de Duran es veurien seriosament compromesos. I així ha estat, perquè ara Duran no té més remei que tancar un bon acord si no vol quedar en evidència.

De la seva banda, amb la publicació de la notícia Vicent Sanchís consumava una petita venjança amb el Grup Godó, que el vol fora de l’Avui, i el mateix Duran, que pressiona a la gent de “La Vanguardia” perquè treguin a Sanchís del seu càrrec.

No hay comentarios: