12.3.07

El periodista Joan Foguet, el negre de Josep Sánchez-Llibre

No és gens arriscada la següent suposició: Josep Sánchez-Llibre, diputat de CiU al Congrés, hauria recorregut a el que vulgarment es coneix com a ‘negre’ per escriure el seu llibre “Les veritats de l’Estatut”, on posa a caldo el paper d’estraça que va tenir Artur Mas en tot el procés. Les virtuts intel·lectuals de Sánchez-Llibre són les que són.
Superades les suposicions, expliquem la veritat : Joan Foguet, periodista polític d’Expansión format a l’exitosa revista ‘Actual’ de Joan Roy -revista que va morir d’èxit, que ningú no ho dubti, Deú nos en guard!-, és el ‘negre’ de Josep Sánchez-Llibre. Si, en Foguet amic de Salvador Sostres, conegut de Jordi Cabré i saludat, no en dubtem ni un segon, de Josep Puigbo. Embolica que fa fort!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

escolta en Joan Foguet abans de estar a L'Actual agafa't fort era redactor de la politica catalana de La Razon d'en Paco Maruenda, ejejjej

Anónimo dijo...

En Foguet és un periodista honest i té tot el dret a escriure llibres, si és que l'ha escrit, i articles. Sap fer la seva feina i no hi ha cap de la seva generació que es pogui comparar en experiència. Per què la preneu amb ell? No s'ha de ser tan sectari.

Anónimo dijo...

Lo de que no hi ha ningú de la seva generació que es pugui comparar amb ell, ho dubto. Conec uns quants. De la seva mateixa generació.