19.3.07

Mas i el prozac. L’entorn del cap de l’oposició, irritat amb Joan Ridao

Que Joan Ridao mencionés al Parlament, en directe per televisió, que Artur Mas manté alguna relació amb el Prozac -el medicament antidepressiu per excel·lència- ha irritat la família i l’entorn personal del cap de l’oposició. “Ridao ha anat massa lluny barrejant qüestions molt personals amb la política. Això no s’havia vist mai al Parlament!”, comenta un dels adlàters del president de CiU.
No obstant, val a dir que el subconscient deuria trair a Mas el dimecres a la sessió de control i que ell mateix s'hauria delatat davant les càmeres. El líder convergent va respondre les al·lusions de Ridao dient que: “el Prozac no m’impedeix saber que aquest és el Pla del Govern de Catalunya (...)” (veure vídeo adjunt). La pregunta és: En pren molt? I fins quan?

3 comentarios:

huguetssegon dijo...

1 Comment - Show Original Post

huguetssegon said...

trola patatera, tipica d'aquest bloc sociata saragosero.

embolica, a veure si es discuteixen.


Fins que reconegeu publicament la vostra invencio difamadora amb elprofessor Sala i Martin, les pasareu magres, nicaraguencs difamadors i fileserosGal eros: el missatge també serveix

troleros i trilers, alhora


desitjos sociates , sense cap base real.

com sempre.

a rectificar, nois

de l'I zeta intoxication

I els nervis es curen anat al metge.

esteu amoïnats, i no rasqueu bola

i, com ja sabeu, pitjor es la cocaina
12:15 AM
Delete

Anónimo dijo...

saps fer alguna cosa mes que criticar nomes a ciu? aporta idees i criteris i dóna una mica de dignitat a la blogsfera xaval!

Anónimo dijo...

Si, probablement per la qual cosa es