14.3.07

Artur Mas, darrere les apassionades passes de Carod-Rovira


No en té prou amb el via crucis de l'oposició i l'Artur Mas actuarà ,vestit d'hebreu, a la Passió d'Esparreguera. Diuen a CiU que l'Artur, home de fe, ha estat en els darrers anys un habitual d'aquest espectacle diví­, com a espectador. I de tant veure-la, resulta que li han entrat ganes d'escenari. El rampell artístic del cap de l'oposició, però, no és, ni molt menys, una iniciativa original, ja sabem que les sorpreses i l'Artur Mas són dos conceptes que no casen gaire: Fa dos anys, el vicepresident Carod-Rovira ja va participar en aquesta representació tan nostrada. La memória ens falla i no estem en condicions d'afirmar si va fer de Sirineu (el que li porta la creu al Cristo) o de Ponç Pilats (el romà de les "Mans netes").

D'altra banda, uns mesos enrera vam observar incrèduls com en Mas escatainava com una gallina al programa "El Club" de TV3: "Poc! Poc! Poc! Poc!" esgargamellava tot batent els braços com si fossin ales mentre l'Albert Om no s'acabava de creure el que estava passant. Qui sap si algun dia veure el cap de l'oposició al "Mira quien baila" amb la neta de Franco ballant "pasodobles" a dues mil revolucions o al festival Internacional de Músiques de Cantonigrés ballant una polca acompanyat de gerdes folclóriques poloneses.

1 comentario:

huguetssegon dijo...

huguetssegon said...


trola patatera, tipica d'aquest bloc sociata saragosero.

embolica, a veure si es discuteixen.


Fins que reconegeu publicament la vostra invencio difamadora amb elprofessor Sala i Martin, les pasareu magres, nicaraguencs difamadors i fileserosGal eros: el missatge també serveix

troleros i trilers, alhora


desitjos sociates , sense cap base real.

com sempre.

a rectificar, nois

de l'I zeta intoxication

I els nervis es curen anat al metge.

esteu amoïnats, i no rasqueu bola