26.3.07

La connexió Albertito Fernández-Bailén 22

Fernando Martínez, representant de la Federació Catalana de Locals d’Oci Nocturn (FECALON), recaptava donatius entre empresaris propers al PP. Ho feia en l’època en què era el Secretari d’Organització, quan qui manava al partit era l’Albertito Fernández Díaz. Es dóna la circumstància que Martínez és també el representant legal del prostíbul Bailén 22, que ha cessat la seva activitat després d’una redada policial que va acabar amb el propietari i tres prostitutes al calabós. Un dels empresaris que acostumava a fer donatius a Fernando Martínez era el propietari del restaurant Salamanca de Barcelona.

3 comentarios:

huguetssegon dijo...

huguetssegon said...

trola patatera, tipica d'aquest bloc sociata saragosero.

embolica, a veure si es discuteixen.


Fins que reconegeu publicament la vostra invencio difamadora amb elprofessor Sala i Martin, les pasareu magres, nicaraguencs difamadors i fileserosGal eros: el missatge també serveix

troleros i trilers, alhora


desitjos sociates , sense cap base real.

com sempre.

a rectificar, nois

de l'I zeta intoxication

I els nervis es curen anat al metge.

esteu amoïnats, i no rasqueu bola

i, com ja sabeu, pitjor es la cocaina
12:15 AM

Anónimo dijo...

Qui coneixi a Fdo. Martínez, sap que es un bon professional, i que sempre a apartat la política del seu àmbit professional. Es trist que es busqui qualsevol tema contra l'Albert per l'activitat de gent que es guanya la vida en la vida privada, i no com aquest blogs subvencionats, que busquen rumors i mentides sense anomenar ni les fonts ni la confirmació i veracitat de l'informació.

Firmat, un sociata que demana unes formes dignes de fer política al nostre país

Anónimo dijo...

Tant la fecasarm com la fecalon són la mateixa merda. Tots estan esquitxats pels seus dirigents.