16.2.10

Un míting de poca volada


A l’acte de consagració d’Artur Mas com a candidat de CiU al Palau de la Vall d’Hebrón de Barcelona, periodistes i convidats estaven d’acord majoritàriament en una cosa: el discurs de Mas no només va ser el més fluix de la vetllada, sinó segurament el pitjor que se li ha sentit en anys.
A banda de repetir idees per enèsima vegada (el 2003 i el 2006 ja es presentava com a nou, ja clamava per la il·lusió, ja buscava equilibris entre sobiranisme i centralitat), al llarg d’una hora va ser incapaç de donar un sol titular.
I és per això que absolutament tots els mitjans destacaven la mateixa “exclusiva”, la predisposició de Mas a fitxar independents, però fins i tot això ell mateix va haver-ho de matisar l’endemà. Una altra coincidència entre els assistents: Duran i Lleida va estar infinitament més mordaç en el seu discurs, molt més polític i concret. No cal dir que a les files de CDC aquesta evidència va provocar més d’un senyal d’inquietud.

4 comentarios:

Josep-Empordà dijo...

Si si, en Pujol fou un desastre pels P$OEcialistes fins que va deixar de ser president,des d'aqiell moment, fou un patriota comparat amb en Mas, enemic a batre per Nicaragua.

Ara, li fareu la gara-gara a n Duran per contrapossarlo a n Mas...que continua sent el vostre enemic a batre.

Massa grollera aquesta estratègia. Massa grolleres totes les estratègies d'un P$OE del NE mancant de rumb, idees, projecte de Pais i candidats homologables a qualsevol politic europeu.

En Mas, aquest Mas que denosteu, justament aquest será el president de la Generalitat de Catalunya durant els propers 20 anys.

Ho será per mèrits propis i demerit del tripartit P$OEmontillista, un dels majors desastres que s'ha abatut sobre la Nació catalana.

La Santa Espina dijo...

Josep, encantats de què Mas t'agradi tant, però si et fixes, solsament hem contraposat les 2 figures. Són crítiques que ja es comenten de fa temps a CiU: Mas a la deriva, mentres Duran tracta de mantenir el rumb de la nau.
Per cert, som de Catalunya no de Nicaragua, país que està com està per polítics que com Artur Mas, fan del populisme el pilar del seu discurs.
Una miqueta més de sentiment de pais i responsabilitat de govern, si us plau!

Josep-Empordà dijo...

Deriva?...per deriva només em surt "tripartit P$OEmontillista".

Anónimo dijo...

llegir tot el bloc, bastant bo