23.2.10

Eleccions anticipades?

Tot i que el Mas diu que no, que d'eleccions anticipades res de res, el seu gos d'atura no es talla ni un pèl. Quant podrà aguantar fent veure que no té pressa?

4 comentarios:

Josep-Empordà dijo...

Els que tenim pressa som els catalans.

Aixó del tripartit ja no s'aguanta per en lloc i en porta de dret a la ruïna.

La Santa Espina dijo...

A això li diem rapidesa de resposta. Què? Paguen bé a Còrsega, eh?
De veritat creus que, en temps de crisi, el que els catalans volen és actituts partidistes en comptes de veure a l'oposició fer costat al govern?
Millor si fessiu política al Parlament en comptes d'estar ja de campanya...

Josep-Empordà dijo...

Als que ara son al "govern" amb l'ùnic objectiu de gaudir dels presupostos pùblics que paguem amb els nostres impostos, sense cap altre horitzó ni projecte, mereixen, com a minim el mateix suport per part de la oposició que el suport que ells donaven al Govern quant eran oposició, és a dir, CAP!!.

Per cert, que jo no soc al Parlament, jo soc, visc i treballo en la meua feina particular a l'Empordà.

Per cert, que sembla ser que CiU ja fa un any que va lliurar un llistat de 100 messures per lluitar contra la crisi i encara está esperant resposta. Qué potser heu tingut un atac de banyes que ara us ha entrat la pressa?.

Ah!...que avui és 23 de febrer, bona data perqué expliquessiu de qué parlaren els Siurana, Raventós, Mújica i altres destacats dirigents P$OEcialistes amb el general Alfonso Armada, a Lleida, a on era cap de la divissió de muntanya Urgell IV un parell de dies avants del cop d'estat que va donar lloc a la LOAPA. Dels casos Filesa, Flick, fons reservats, GAL i tants altres ja en podrem parlar algun altre dia, que avui no toca.

Josep-Empordà dijo...

Quin nivellás de "president" que tenim!.

Ho hem pogut comptovar en directe pel canal 3/24. Quina vergonya que m'ha fet passar!.