10.3.10

Temps difícils, gent seriosa: gestió de les nevades

Com es van gestionar les nevades del 2001, amb el conseller en cap Artur Mas, i les del 2010, amb el president Montilla? Temps difícils, gent seriosa

5 comentarios:

Anónimo dijo...

aquest video és demagog, en montilla no va apareixa en cap moment del dia...no fotem....

Josep-Empordà dijo...

Val més que cap politic del tripartit tingui la gosadia de venir per les comarques gironines amb molt de temps. I menys el capo Montilla.

Ara ja coneixem la seua "capacitat de gestió".

Per cert, encara és l'hora que ens arribi ni un misserable camió amb sal per tirar per sobre de la neu gelada, i de no ser pels pagesos i empreses constructores que amb la seua maquinaria han netejat carrers i carreteres, encara estariam colgats per la neu.

Per no parlar dels dies que hem estat sense llum gràcies a Red Eléctrica Española, empresa pùblica gestionada pels P$OEcialistes. Per cert, avui, cinc dies despres de la nevada, encara 30.000 llars gironines viuen a la edat mitjana, sense llum, sense cap servei bàsic i completament abandonats de la ma de Déu.

El cadaver del tripartit jau sobre la neu caiguda a Girona, avants de que comenci a fer pudor, caldrá fer-ne l'enterrament, i sense cap honor.

Josep-Empordà dijo...

Gent seriosa?...gent covarda la que s'amaga al darrera de les faldilles dels demés:

F.C.O.

Josep-Empordà dijo...

"El socialisme és la filosofia del fracàs, el credo de la ignorància y la prèdica de l'enveja. La seva virtut inherent és la distribució igualitària de la misèria"

(Winston Churchill)

Anónimo dijo...

Нmm it аρpeaгѕ like your blog аtе mу first commеnt (it was eхtrеmely lοng) ѕo I guеss I'll just sum it up what I had written and say, I'm
thoroughly enjoyіng your blog. I too am аn aѕpirіng
blog writer but I'm still new to everything. Do you have any helpful hints for novice blog writers? I'ԁ
defіnitely аppreciаte іt.


Here is my web blοg - neon green running Shoes