15.5.09

Puig deixa Mas en evidència


Recentment, Felip Puig va revelar en una entrevista a TV3 que Artur Mas havia pactat la Presidència de la Generalitat amb José Luis Rodríguez Zapatero durant la seva famosa reunió en plena negociació de l’Estatut. Segons Puig, l’operació consistia en un canvi de cromos: els socialistes respectaven la llista més votada i, a canvi, els convergents garantien l’estabilitat al Congrés.
El que passa és que aquestes declaracions no venien el cas ni tenien cap bona voluntat: revelant que Mas havia mercadejat amb la Presidència de la Generalitat, Puig tornava a deixar Mas en evidència, en una llarga llista de travetes que li posa cada cop que el líder de CiU sembla voler tornar a la moderació

2 comentarios:

Josep-Empordà dijo...

Devant del (des)govern d'incompetents i incapassos que tenim a la Generalitat i que está enfonsant la Nació catalana en la missèria, no hi ha lloc per la moderació. Cal fotre-ls fora de totes totes (democràticament). Ens han fet passar de 1ª divisió a 3ª regional en el curt espai de 5 anys i mig, tot un rècost d'incompetència.

Manca de gestió deian. Inùtils!!.

Anónimo dijo...

En Felip fa tres setmanes que no es parla amb el Mas... investigueu investigueu...

Altra cosa seri CDC amb el Felip al cap.