20.5.09

Les alternatives de CiU a Europa


Descartat Ignasi Guardans per encapçalar la llista de CiU a les europees, Artur Mas tenia a sobre la taula més candidats a part de Ramon Tremosa: un era Josep Maria Cullell, que el líder de CiU va descartar per massa vell i massa moderat, i Joaquim Llimona, que fins i tot es va posar en contactes amb representants del sector econòmic perquè convencessin Mas de la seva idoneïtat. Però Mas, finalment, es va decantar per Tremosa perquè era el més sobiranista dels possibles candidats i així acontentava, de passada, les dèries del seu número 2, Felip Puig.

3 comentarios:

Josep-Empordà dijo...

Una sàbia i excelent elecció la de'n Tremosa. De fet, és l'ùnic candidat que pot votar un patriota catalá, algú que s'estimi la seua terra. Quina diferencia amb la espanyolista anticatalana i plena d'autoodi Badía, l'altre cara de la mateixa moneda que la de'n Vidal-Quadras.

De fet, el mateix Vidal-Quadras ja ens ha advertit que, quant sigui possible, hi haurá pacte PSOE del NE + PPC, com a Euskadi.

Salvatore dijo...

Els catalans que votin CiU, votaran pel tremosa. Els catalans que votin PSOE, votaran per la Maleni.
Crec que hi ha una gran diferència

Josep-Empordà dijo...

És la diferencia que hi ha entre un partit sobirá i defensor dels interessos de Catalunya i una sucursal defensora dels interessos de la casa central.