7.4.09

Rajoy, mans netes


En un acte celebrat a Barcelona, Mariano Rajoy es va referir en privat als casos de corrupció que en les darreres setmanes han anat esquitxant el PP. I va afirmar amb rotunditat que es mantindrà al capdavant del seu partit “perquè sóc l’únic que no té morts a l’armari”. Així de clar. Està bé que defensi que l’únic que està net és ell, però també és veritat que no deu ser gaire còmode saber que els que t’envolten no són precisament germanetes de la caritat...

1 comentario:

Josep-Empordà dijo...

Aquest no és el "soci estratègic" del PSOE per espanyolitzar Euskadi?.

Caram caram!!.

Referent a lo de les "mans netes", els catalans no tenim cap dubte de que el govern PSOEmontillista de la Generalitat, no tindrá cap inconvenient, en pro de la transparencia, en lliurar a la oposició els 1.570 informes, alguns tant importants com el de la cria de la cloïssa brillant, els perfums per els museus, la vida del rat penat nan, el cultiu de la xufa, la construcció d'un monopoli tridimensional etc.

El que és sospitós, és que tots aquests informes, es paguessin a 11.900,-€, que sembla la quantitat idònea per no arribar als 12.000,-€, cosa que impediria que fossin adjudicats a "dit". També és sospitos que alguns dels que constan com a autors d'informes, ignoresin que aquests informes existissin i manifestin no haver cobrat cap quantitat de la Generalitat, i més, sabent com se sap, que aquests informes foren pagats. SI ELS PRETESOS AUTORS DELS INFORMES, NO ELS HAN COBRAT...QUÍ HO HA COBRAT???.

MANS NETES...I BUTXAQUES PLENES!!!.