29.3.09

Les eleccions basques fan saltar les alarmes a CiU


Artur Mas va participar en un acte la campanya d’Ibarretxe a les darreres eleccions basques, on va anar a plorar una mica (per enèsima vegada) sobre els perills de guanyar unes eleccions i no governar. El cas és que el líder de CiU se les va arreglar per sortir a la foto aquell dia, però durant la nit electoral basca no es va veure cap convergent per enlloc.
El motiu? Doncs que han preferit quedar-se entre bastidors perquè a les enquestes ja s’hi reflectia que el PNB pagaria electoralment derives radicals com el Pla Ibarretxe. I, vistos els resultats, a CiU han saltat totes les alarmes i prefereixen que no se’ls vinculi gaire a determinat tipus de factures polítiques. De fet, a Jordi Pujol ja no li va fer gens de gràcia que es vinculés la federació amb els nacionalistes bascos.

2 comentarios:

Josep-Empordà dijo...

A on han saltat les alarmes és a Nicaraguai a Calabria. Ara, els votants, els que de veritat decidim, ja sabem que la questió és CiU o tripartit, per tant, Mas o Montilla i que tot el demés, son agències recaptatòries de vots que d'altre manera no arribarian mai al PSOE-NE. Ja tothom ho veu clar, perqué no es pot enganyar sempre a tothom.

Salvatore dijo...

Us agrada molt governar sense guanyar les eleccions. Us veig amb un esperit molt democràtic.
Llàstima que a Catalunya continueu sent els segons. Quan hagiu cremat el Montilla, podrieu recuperar l'Obiols novament, crec que s'avorreix molt a Brusel.les