23.11.06

Un ’affaire’ va enfrontar Madí i Trias

Xavier Trias no el vol i DVD Madí no dirigirà la campanya electoral de CiU a Barcelona en les propers eleccions municipals; això ja ho va explicar el doctor, molt per sobre, a can Josep Cuní. A Trias no li ha agradat gens com Madí ha portat la campanya electoral d’Artur Mas, que considera massa agressiva i crispada. A més, el doctor alcaldable no perdona a Madí que es carregués al seu home de confiança a la capital, Antoni Vives, que ha acabat dirigint la Fundació Trias Fargas, a la segona línia política.
I quin problema tenia DVD Madí amb Antoni Vives? Les males (i ben informades) llengües de CiU han explicat a lasantaespina que el nét del doctor Floïd i el director de la Trias Fargas es van barallar per motius molt personals: Tan personals que resulta que hi havia faldilles pel mig!
Des que es van barallar per Vives, Trias i Madí amb prou feina es parlen;
aquests dies ha tornat a aflorar la guerra, essent el productor de l’arxipolèmic DVD de campanya el primer en tornar a disparar: Resulta que el bon amic Madí s’ha dedicat a filtrar que Trias no serà el candidat i hem sentit a dir, per exemple, que l’alcaldable té problemes de salut, entre d’altres coses. “Això son falsedats”, explica un dirigent de CiU a Barcelona, “falsedats que escampa Madí per desviar l’atenció”.
I és que alguns sectors convergents creuen que, amb la seva conspiració contra Trias, Madí busca una fugida endavant per escapar de la compromesa situació personal i professional per la que passa.
A banda de les filtracions malintencionades, Madí s’ha dedicat a oferir entrevistes a diaris, que en la darrera setmana hem pogut llegir a “El Punt”, “El Periódico” i, la última, al “Setmanari Actual”. Són entrevistes que ell mateix va oferir als mitjans. Lasantaespina ha pogut saber que, malgrat l’oferta insistent de Madí, altres mitjans catalans van declinar publicar cap entrevista.

No hay comentarios: