29.11.06

DVD Madí intenta forçar la seva entrada al Consell de RTVE per fer-se un sobressou

DVD Madí conspira de nou, aquesta vegada per omplir-se la butxaca. El productor de “reportatges històrics”, a esquenes de Josep Antoni Duran Lleida, intenta convèncer Artur Mas perquè el promocioni com a nou membre del Consell d’Administració del grup Radio Televisión Española (RTVE).
Fonts de CiU han explicat que Mas medita la proposta de Madí, que encara no ha respost perquè no sap massa bé com plantejar-li a Duran Lleida, qui no guarda, precisament, una estima especial al productor del DVD, més aviat al contrari. Veurem si el jove pijo de la zona alta de Barcelona se surt amb la seva i acaba accedint al consell director de RTVE per poder reunir més diners a finals de més per pagar-se els seus vestits de marca, rellotges cars i d’altres capricis d’alt estànding.

Hi haurà batusses
Ahir, CiU, ERC i IU-ICV van avisar al PSOE que no pensen renunciar als llocs que, afirmen, el Govern del PSOE els va prometre al Consell de RTVE.
Abans del 4 de desembre cadascun dels partits presentará la seva candidatura. L’artimètica fa preveure que hi haurà garrotades, ja que les tres formacions opten a les dues úniques places que queden lliures.
Després de l’acord entre PP i PSOE per nomenar Luis Fernández president de la Corporació, cadascun dels dos partits tindran 4 consellers. Llamazares ha demanat al PSOE que renunciï a un dels seus consellers per garantir que IU-ICV, ERC i CiU tindran representació. La batussa està servida. Se sortirà DVD Madí amb la seva?

1 comentario:

huguetssegon dijo...

El confidencial troler? sempre troles


Nova trola?
com sempre!!

masa audiència no teniu, montillencs
said...

El confidencial troler? sempre troles


Nova trola?
com sempre!!

quan es disculparan per les mentides i difamacions que difonen?
____________________________

huguetssegon said...

said...

També es una falsedat?

Com l'anterior post sobre Xavier Sala i Martin. Fa 10 dies i no han tingut ni el més minim gest professional i deontològic de demanar excuses per la falsedat publicada, amparant-se en l'anonimat, proper a Villarroel.

Doncs sembla que tot el que publiquen ès pura fantasia i mentida amanida.

El seu amo els obliga? O son així d'intoxicadors, de mena?

huguetssegon said...

Senyores i senyors de S.Espina:

Em crec el que escriu, donant la cara, el Sr. Sala-i-Martin.

I Vostès, que tenen a dir ara?

Després d'aquest desmentit total d'una pseudoprimicia seva, a USA, Gran Bretanya, Suècia, Dinamarca, Canadà, Austràlia, etc., ho reconeixerien, com a errada, per no verificar prou rumors, per no tenir fonts fiables, o pel que sigui.

Ni que sigui per intoxicar.

Pero ho reconeixerien, i de manera inmediata.

Per obligacio deontològica, i per respecte als seus lectors i a la seva professio.

Quan ho pensen fer?

1:14 AM