20.11.06

Duran Lleida, tocat i força enfonsat

Josep Antoni Duran Lleida passa un mal moment. Una vegada més ha vist com una decisió d’Artur Mas frustrava les seves aspiracions polítiques. Malgrat el pacte per al nou Govern de l’Entesa, Duran Lleida pretenia cuinar amb Alfredo Pérez Rubalcaba un acord estable amb el PSOE a Madrid, amb la vista posada a l’assoliment d’un ministeri.
L’ànsia del president del Comitè de Govern d’Unió per obtenir una cartera (sempre ha sospirat per la d’Afers Exteriors) però, té límits: Els que imposa Artur Mas. Sí, el president de la federació de CiU ha tirat per terra els plans de Duran prohibint-li taxativament mantenir oberts els contactes amb Rubalcaba. Això ha deixat molt tocat al màxim dirigent d’UDC, que una vegada més s’ha sentit desautoritzat per la direcció de CiU.
Només li faltava saber que l’Audiència de Barcelona ha decidit reobrir el Cas Treball -que investiga una trama de malversació de fons públics que esquitxaria Unió- per acabar d’enfonsar-se. Pobre Duran!

1 comentario:

huguetssegon dijo...

El confidencial troler? sempre troles


Nova trola?
com sempre!!

quan es disculparan per les mentides i difamacions que difonen?
____________________________

huguetssegon said...

said...

També es una falsedat?

Com l'anterior post sobre Xavier Sala i Martin. Fa 10 dies i no han tingut ni el més minim gest professional i deontològic de demanar excuses per la falsedat publicada, amparant-se en l'anonimat, proper a Villarroel.

Doncs sembla que tot el que publiquen ès pura fantasia i mentida amanida.

El seu amo els obliga? O son així d'intoxicadors, de mena?

huguetssegon said...

Senyores i senyors de S.Espina:

Em crec el que escriu, donant la cara, el Sr. Sala-i-Martin.

I Vostès, que tenen a dir ara?

Després d'aquest desmentit total d'una pseudoprimicia seva, a USA, Gran Bretanya, Suècia, Dinamarca, Canadà, Austràlia, etc., ho reconeixerien, com a errada, per no verificar prou rumors, per no tenir fonts fiables, o pel que sigui.

Ni que sigui per intoxicar.

Pero ho reconeixerien, i de manera inmediata.

Per obligacio deontològica, i per respecte als seus lectors i a la seva professio.

Quan ho pensen fer?