14.11.06

Madí alleuja els problemes econòmics de Sostres col·locant-lo al Canal Català de Fresita i companyia

Salvador Sostres, criatura mediàtica singular, es passarà la resta de la seva vida professional (?) pagant favors al factòtum convergent DaViD Madí. Resulta que l’inefable Vador obté uns ingressos discrets per la columneta que cada dia perpetra a la recontra del diari “Avui” i que no li dóna prou per arribar a finals de mes.
En Vicent Sanchís no pot (o no vol) fer-hi més i, en Sostres, irreductible fill de casa bona acostumat als excessos pecuniaris, ha acabat acceptant l’ajuda de DaViD Madí i ha recalat al Canal Català, on comparteix graella amb televisius noms il·lustres: Núria Yánez alias ‘Fresita’ -la llumenera de Salou que va trepitjar la casa de Gran Hermano-, Carlos Fuentes -el polemista cridaner aspirant a conductor de Crónicas Marcianas- i Odette Pinto -estrella lacada de les radionoveles de mitjans de segle passat-.
Allà li han reservat un espai diari (Les nines), a partir de les 19.50 hores, en què l’artista de la pista Sostres fa broma amb uns ninots tipus teleñeco que representen alguns dirigents polítics catalans (Artur Mas, Josep Piqué, Carod-Rovira, etc.). Per presentar aquest guiñol nostrat, Sostres ha canviat de look: S’ha deixat créixer el cabell (allà on n’hi queda) i la barba. Alhora, l’histriònic comentarista que vam patir al Crónicas Marcianas de Xavier Sardà ha deixat pas a un Sostres pretesament més reposat i reflexiu, que mira a càmera amb tendresa i parla calmosament amb els seus companys de drap.
El pas triomfal pel Canal Català és un altre favor que l’impenitent convergent d’en Sostres haurà de pagar durant anys a DaViD Madí. Per molts anys, Vador, per molts anys.

No hay comentarios: