27.10.09

Puig conspira contra el president de l’ACM


El número 2 de CiU, Felip Puig no és gaire amic dels companys de partit que s’aparten de les seves doctrines. Per aquest motiu, l’objecte actual de les seves conspiracions és Salvador Esteve, alcalde de Martorell i president de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques.
El motiu? Doncs que Esteve ha signat els Pactes Nacionals impulsats pel president de la Generalitat, José Montilla. Aquesta bona disposició al pacte no ha agradat a Puig, que ara mou fils per castigar-lo. Es dóna el cas, a més, que Esteve i Montilla mantenen una bona sintonia des que el segon era alcalde de Cornellà.

5 comentarios:

Josep-Empordà dijo...

Pures xafarderies de sefreix.

Espereu que en Garzón continui estirant del fil de l'ajuntament de Sta. Coloma de Gramanet i ja veig fent obres d'ampliació a Can Brians.

Josep-Empordà dijo...

Quin "pajaru" aquest Bartomeu!.

Quin personal que pulula pel PSOE del NE, lo bo i millor de cada casa: http://forums.vilaweb.cat/www/forum/detall?idcmp=1015334&p_edi=General

Josep-Empordà dijo...

Caram!! des de fa uns dies només trobes que sorpreses d'aquests PSOEmontillistes!!

http://www.youtube.com/watch?v=8aKd-Lx-zlU

Anónimo dijo...

Així com fa el cèlebre agitador convergent, Josep-Empordà, que destaca per una gran obra publicada (especialment les innombrables glosses als diaris digitals catalans), no tindreu pas a mà el vídeo del petit príncep Oriol Pujol Ferrussola demanant respecte pel Fèlix Bitllet? A l'inici del cas, quan l'amic Bitllet encara no surava entre la... entre el fang.

Josep-Empordà dijo...

Sembla que les enquestes del cap de setmana han fet molt de mal a Nicaragua.

No surt avui en Bolaño diguent que en Montilla fasrá un sacrifici i fará de 2on. de n Mas!!

http://politica.e-noticies.cat/fins-aqui-hem-arribat-amb-esquerra-34355.html

No Bolaño, no cal que en Montilla faci aquest sacrifici, que en Mas ja se'n sortirá, així vosaltres podreu anar a la oposició a acabar la vostre descomposició.

Per cert, que en Bolaño deu ser aquest del que parlen aqí, no?:

http://estiralamanta.blogspot.com/search/label/Antonio%20Bola%C3%B1o

Quin "pajaru"!!.