14.9.09

El cap de premsa de Mas, enxampat fent el maulet


Ja havíem informat que Joan Maria Piqué, cap de premsa de l’Artur Mas, és un personatge més aviat obscur que es distingeix pel seu odi a Unió Democràtica i un independentisme desaforat que deixa els de la grada sobiranista de CDC en simples amateurs. La seva eufòria independentista es va desfermar el dia de la consulta d’Arenys, on va fer-se fotos al costat de totes les estelades que va trobar i no va tenir manies a saltar com un maulet més en conèixer-se els resultats de la consulta. Així ha quedat immortalitzat aquest dilluns en una foto del diari El País. Flac favor fa l’amic Piqué al seu cap, que aquests dies se les ha vist magres per fer-se l’independentista i desmentir-ho l’endemà sense que es notés massa la diferència.

6 comentarios:

Gomà dijo...

A veure si treballés més, dropo, que et faran fora.

Josep-Empordà dijo...

CiU va pel bon camí, el camí que els portará a enterrar el tripartit de dropos i falangistes. Dropos els d'ERC i falangistes els del PSOE del NE.

Anónimo dijo...

home... si això és fer el maulet, el paperàs de la chacón, el governador civil, el pamplines de Barcelona i cia és de falangista com a mínim...

Josep-Empordà dijo...

Qualsevol cosa és millor que possar-se del costat dels falangistes, com fan els PSOEmontillistes.

Anónimo dijo...

No veig que anar a Arenys sigui res dolent ni fer el maulet.

Quin bloc més patètic.

Anónimo dijo...

Home Santa Espina, ja és curiós això: la tradició del 'maulet' és bona tant des d'una concepció nacional com social.

Si vosaltres us sembla criticable és que potser sou, tant en la banda social com nacional, més a prop del PP que del tripartit!