23.7.09

L’home a qui li agradava sortir a les fotos (2)


Indignació d’Oriol Pujol. Què és això d’insinuar que CiU va donar suport a la LEC a canvi d’una foto? CiU no vol protagonisme, només vol contribuir als grans pactes de país! Molt creïble. A aquestes alçades de la partida tot el gremi periodístic d’aquest país sap que Mas no es despentina si no és a canvi d’una bona instantània. I amb la LEC no va ser una excepció. CiU hi donarà suport, però només si hi ha foto. El mateix Oriol en persona es va encarregar de fer els tractes amb Palau del com i el quan. I a algun indiscret dirigent de CiU se li va escapar... Coordinació!

3 comentarios:

Josep-Empordà dijo...

Bah! retòrica barata dels defensors dels que han demostrat abastament la seua incapacitat per governar el Pais devant dels que els hi donen mil voltes.

Oi que si?...oi que era bonic quant governaba CiU dir que els incendis forestals eran per culpa de la manca de messures?...en canvi, ara, amb el tripartit son per culpa de situacions meteorològiques extrèmes!!.

Encara recordo, ja que parlem de fotos, als del tripartit anant a fer rodes de prensa als llocs a on hi havia hagut incendis. Quina diferencia amb la elegància i savoir faire de CiU.

Josep-Gironès dijo...

Ostres, Josep-Empordà,

Ja que t'has convertit en col·laborador habitual d'aquest bloc, estaria bé que repassessis les faltes abans d'enviar les teves aportacions. "Devant", "governaba", "eran", "messures", "son", "extrèmes", "prensa"... Fa mal d'ulls!

Josep-Empordà dijo...

Donç parlant de fotos, sembla que a aquests els hi agraden més que a un tonto un llapis:

http://www.directe.cat/article/montilla-carod-i-saura-es-fan-avui-la-fotografia-del-financament-15735