9.3.09

Números que no quadren


CiU, i Oriol Pujol en particular, són molt amics de fer compareixences informatives saturades d’informació i amanides amb tot tipus de gràfics en Power Point. Generalment s’allarguen fins a l’extenuació, i fan anar els seus organitzadors d’autèntic bòlit, entre altres coses perquè farceixen les dades de comparatives no sempre encertades.
Fa poc, per exemple, Pujol apareixia en roda de premsa al Parlament per criticar el pacte Estat-Generalitat d’inversions en infraestructures, i per confirmar les seves teories de la conspiració repartia uns papers que revelaven la suposada falta de diners contemplats en l’Estatut.
El problema és que, sumant les xifres, aquestes no quadraven amb els números reclamats per Pujol. Esperem que no tingués previst anar amb aquest document al Ministeri d’Economia...

1 comentario:

Anónimo dijo...

Será bonic de veure-us defensant com a bona la oferta de mil milionets d'€ que el gran "Embustero" us fará empassar com a millora de finançament incomplint de manera flagrant l'estatut. (Bé, els PSOEcialistes, en aixó d'incomplir, quant es tracta de Catalunya en teniu la má trencada).

Sort en tindrá Catalunya que aviat, els "radicals" de CiU hi possaran remei a tanta impostura.