17.3.09

Les prèdiques de Quico Homs


Ja ens hem fet ressò que Quico Homs predica que el món s’acaba a tot aquell que el vulgui escoltar, sobretot en el que respecta a la negociació del nou sistema de finançament. I és per aquest motiu que es dedica a participar en tot acte públic on hi hagi micròfon i li donin permís per utilitzar-lo.
A finals de gener va participar en un sopar tertúlia a Barcelona on va advertir de l’estafa del nou finançament abans, fins i tot, que hi hagi un acord. El profeta va repartir insults a tort i a dret, va titllar de sectari a tot polític que no fos militant del seu partit i va arribar a dir perles com que “els espanyols no saben raonar, només entenen de força i morts sobre la taula”. Cal recordar que aquest senyor, en una entrevista a RAC-1, ja va vincular aquests conceptes al fet que el País Basc tingui el concert econòmic.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Donç guaita!, efectivament, el finançament amanit pel PSOE, el d'aquí i el d'allá, ha resultat que sí que és una estafa...i també és cert que l mon s'acaba, si més no, el mon del tripartit PSOEmontillista, al que li resten tres telenoticies. I au!, ara no serán 23 ara serán molts més anys d'oposició, una vegada demostrada la incapacitat manifesta del PSOE-NE per governar Catalunya...més que res perqué el seu imaginari es diu EspaÑÑÑa.