28.11.07

De talps i altres rosegadors


CiU vol fer veure que no ha trencat mai un plat i els seus dirigents van de solidaris amb les causes ciutadanes, però la seva insistència a enverinar l’ambient els ha deixat amb el cul a l’aire. Dimarts passat, Oriol Pujol va deixar palesa la manipulació que el seu partit fa de la manifestació del dia 1 de desembre en ensenyar un cartell de la convocatòria durant una roda de premsa al Parlament. No deien que només hi anaven per defensar el dret a decidir? Més que una mobilització ciutadana, tot plegat comença a fer tuf de guerra bruta per part de CiU a costa de les inquietuds dels catalans.

La manipulació no acaba aquí, perquè també els talps de CiU van estenent el seu missatge. Joan Carles Peris, editor del Telenotícies Cap de Setmana de TV3, va obrir diumenge l’informatiu del migdia amb una entrevista als convocants de la manifestació. La dada no tindria més transcendència si no fos perquè Peris va assistir a la conferència d’Artur Mas per refundar el catalanisme. No estava de servei: hi va anar de convidat.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

També hi eren el Cuní i el Bassas, com és que no els citeu? O l'estratègia és una altra?

Unknown dijo...

Sí, i també hi havia més d'un i més de dos militants sociates, i afiliats a l'ugt, malgrat (o gràcies) a l'escalfament previ

Anónimo dijo...

Considero que esteu faltant el respecte a en Joan Carles Peris, que jutjant-lo d' aquesta manera l' esteu coaccionant, i que allò que voleu és un país anestessiat i alienat. És un bon professional i no és el talp de ningú. Em preocupa molt que el sectarisme i l' intervencionisme del PSC-PSOE no deixi treballar tranquils als periodistes del país. Ja tenim a les hemeroteques l' afer Bolaño-Barbeta i les pressions d' en Joan Ferran. Ja li han donat un toc d' atenció a en Peris?? Desitjaria que la resposta fos negativa, però intueixo que és afirmativa. Estem en un país lliure i democràtic en el que no hi pot tenir cabuda cap mena d' autoritarisme.

Anónimo dijo...

Osti Peris, no cal que facis escriure els teus subordinats per a defensar-te, home!

Anónimo dijo...

Sou uns mentiders, la notícia sobre la preparació de la manifestació no va ser ni molt menys la primera, va ser la quarta (per darrere de la del restabliment de rodalies)i no va durar precisament molt temps.

No en teniu prou amb El País, El Periodico, Cuatro i un llarg etzetera? Deixeu TV3 en pau (a més si algú l'està controlant aquests sou vosaltres).

Anónimo dijo...

bolg de merda...sou una colla de sociates comunistes, neu a criticar en francino, la barcelo,nierga.....PUTOS SOCIATES!!!!!!