12.2.07

Salvador Sostres, ‘el Pilota’ de 8tv


Les ensabonades que dedica Salvador Sostres als convidats que passen els dijous a la nit pel programa ‘Amics, coneguts i saludats’, que condueix Josep Puigbo a 8tv, comencen a fer una mica d’angúnia. El que es presenta com l’enfant terrible de la premsa catalana perd pistonada davant les càmeres. Resulta que Sostres -a la santaespina ja ho vam explicar- es dedica a fer una retrat del personatge que entrevista Puigbo, que té tendència a convidar polítics de dretes. Dijous passat (8 de febrer) el convidat va ser Josep Piqué que, en acabar el programa, no sabia quina cara posar davant la raspallada en tota regla que li va fer el columnista filoconvergent. “Piqué és un home intel·ligent”, va dir Sostres del líder del PP a Catalunya, entre moltes altres excel·lències.

En el cara a cara, la fera Sostres esdevé un xaiet. La bèstia salvatge apareix plenament domesticada. El columnista maleducat i barroer de l’“Avui” es converteix en nen ben educat de ploma delicada i somriure càndid. Sostres, ets un pilota.

1 comentario:

huguetssegon dijo...

huguetssegon said...

trola patatera, tipica d'aquest bloc sociata saragosero.

embolica, a veure si es discuteixen.


Fins que reconegeuu publicament la vostra invencio difamadora amb elprofessor Sala i Martin, les pasareu magres, nicaraguencs difamadors i fileserosGal eros: el missatge també serveix

troleros i trilers, alhora


desitjos sociates , sense cap base real.

com sempre.

a rectificar, nois