14.2.07

Madí podria deixar la direcció de CDC després de les municipals


David Madí podria tenir els dies comptats com a màxim responsable de l’estratègia electoral i de comunicació de CiU. Que el partit l’hagi deixat de banda de la campanya de les municipals és un primer símptoma que el final polític del productor del DVD Confidencial.CAT, la pel·lícula que tant va disgustar a ‘popes’ nacionalistes com Jordi Pujol, Xavier Trias o Duran Lleida, s’apropa.
Segons ha pogut saber lasantaespina, Artur Mas té previst oferir el cap de Madí a la direcció del seu partit amb la voluntat de demostrar que accepta fer autocrítica. De passada, el secretari general de CDC busca fer callar les veus crítiques que, com les d’Antoni Vives i Antoni Fernández Teixidó, s’han anat escoltant darrerament a Convergència.
Mas se sent debilitat i té pànic a una possible rebel·lió a bord, i necessita més que mai un cop d’autoritat. La sortida de Madí del ‘nucli dur’ li aniria com anell al dit per frenar la crisi interna que amenaça l’estabilitat de CDC.

1 comentario:

huguetssegon dijo...

Show Original Post

huguetssegon said...

huguetssegon said...

trola patatera, tipica d'aquest bloc sociata saragosero.

embolica, a veure si es discuteixen.


Fins que reconegeuu publicament la vostra invencio difamadora amb elprofessor Sala i Martin, les pasareu magres, nicaraguencs difamadors i fileserosGal eros: el missatge també serveix

troleros i trilers, alhora


desitjos sociates , sense cap base real.

com sempre.

a rectificar, nois