5.2.07

CDC va intentar que Felip Puig intevingués en directe a Rac1 enmig d’una entrevista al president Montilla

Tres trucades, tres! Dimecres passat (31 de gener) va ser un mal dia per a la responsable de premsa de CDC al Parlament, Joana Vallès, que es va llevar escoltant l’entrevista que Xavier Bosch li va fer al president de la Generalitat, José Montilla, a “El món a Rac1”.

Allà Montilla va anunciar que el Govern presentava un conflicte positiu de competències contra el decret d’Ensenyaments Mínims del Ministeri d’Educació.

L’entrevista va provocar tal indigestió a CDC que la Vallès, sense tallar-se ni un pèl, va trucar fins a tres vegades al programa amb la pretensió que Felip Puig intervingués en directe en l’entrevista per replicar a Montilla en directe. Es veu que la Joana no va ser gens amable, i se li va escapar algun crit i fins i tot alguna amenaça.

Òbviament a Rac1 van desatendre la inaudita petició del gabinet de premsa convergent. No volem ni pensar què farà CDC quan Montilla sigui entrevistat a Catalunya Ràdio.

1 comentario:

huguetssegon dijo...

huguetssegon said...

trola patatera, tipica d'aquest bloc sociata saragosero.

embolica, a veure si es discuteixen.


Fins que reconegeuu publicament la vostra invencio difamadora amb elprofessor Sala i Martin, les pasareu magres, nicaraguencs difamadors i fileserosGal eros: el missatge també serveix

troleros i trilers, alhora


desitjos sociates , sense cap base real.

com sempre.

a rectificar, nois