16.6.09

Duran venta un clatellot al Madí


No en el sentit literal del terme, però ha estat una clatellada en tota regla el que li ha donat Josep Antoni Duran i Lleida a David Madí en demanar que CiU faci una campanya sense estridències a les eleccions catalanes.
Duran no vol ni documentals ni signatures en fals davant el notari. De fet, això respon a l’evidència que la federació vol recuperar velles aliances per recuperar el control de la Generalitat, i queda clar que alguns dirigents responsabilitzen Madí d’estar a l’oposició. Per cert que les crítiques de Duran han estat avalades per ni més ni menys que Jordi Pujol, que al seu torn ha demanat una campanya “tranquil·la”.

1 comentario:

Josep-Empordà dijo...

En Duran sempre dona peixet a qui l'ha de donar, i esta molt be que ho faci, que per aixó el tenen, però sempre, sempre i sempre fa disciplinadament el que li diuen que ha de fer. És una gran peça de l'engranatge de CiU.

I del patriota Madí qué podem dir?...tanta animadversió que desperta en els seus adversaris és la prova del cotó de lo gran que és. Gran fisicament, moralment i professionalment. És comprensible que no agradi a les mediocritats de la competencia...Saragossa...Ridao...buff!!