5.10.06

Sala i Martín dóna carbasses a Artur Mas, que li va demanar que fos el seu conseller d’Economia


“No, perquè econòmicament no em surt rentable”. És la resposta que el llampant economista Xavier Sala i Martín va donar al candidat d' Artur Mas quan aquest li va proposar que acceptés ser el seu conseller d’Economia si CiU guanya les eleccions. Sala i Martín és un gran defensor de la globalització, de l’obertura comercial i econòmica com a única forma de garantir el creixement, i forma part del lobby convergent que ha creat Lluís Prenafeta al voltant de la Fundació Catalunya Oberta (FCO).

Després de donar carbasses a Mas, Sala i Martín va fer-li un suggeriment al candidat a president. Concretament, va recomanar-li que deixés les finances de la Generalitat a les mans de Joan Oliver, exdirector de TV3, col·laborador d’opinió de l’“Avui”, membre també de la FCO i ‘hooligan’ convergent com pocs.

Mas va posar bona cara després d’escoltar la recomanació de Sala i Martín perquè Oliver -que segons ha pogut saber lasantaespina cobra uns 3.000 euros mensuals de la FCO - és un home de la corda de Prenafeta, l’home que va apadrinar l’entrada d’Artur Mas a CDC i a la Generalitat.

3 comentarios:

Xavier Sala i Martin dijo...

Senyors de Santa Espina:
Aquesta noticia es completament falsa. Ni Artur Mas m'ha proposat ser conseller d'economia, ni jo faig servir la paraula "rentable" (que vol dir que es pot rentar, en contraposicio a rendible), ni li he proposar Joan Oliver. Vostes tenen la llibertat d'opinar sobre el que vulguin. El que no tenen es la llibertat de fabricar noticies falses.
Cordialment


Xavier Sala-i-Martin

huguetssegon dijo...

Senyores i senyors de S.Espina:

Em crec el que escriu, donant la cara, el Sr. Sala-i-Martin.

I Vostès, que tenen a dir ara?

Després d'aquest desmentit total d'una pseudoprimicia seva, a USA, Gran Bretanya, Suècia, Dinamarca, Canadà, Austràlia, etc., ho reconeixerien, com a errada, per no verificar prou rumors, per no tenir fonts fiables, o pel que sigui.

Ni que sigui per intoxicar.

Pero ho reconeixerien, i de manera inmediata.

Per obligacio deontològica, i per respecte als seus lectors i a la seva professio.

Quan ho pensen fer?

Qualcosa di Sinistra dijo...

Més sobre Sala i Martín a La 27 Divisió