5.10.06

Sala i Martín dóna carbasses a Artur Mas, que li va demanar que fos el seu conseller d’Economia


“No, perquè econòmicament no em surt rentable”. És la resposta que el llampant economista Xavier Sala i Martín va donar al candidat d' Artur Mas quan aquest li va proposar que acceptés ser el seu conseller d’Economia si CiU guanya les eleccions. Sala i Martín és un gran defensor de la globalització, de l’obertura comercial i econòmica com a única forma de garantir el creixement, i forma part del lobby convergent que ha creat Lluís Prenafeta al voltant de la Fundació Catalunya Oberta (FCO).

Després de donar carbasses a Mas, Sala i Martín va fer-li un suggeriment al candidat a president. Concretament, va recomanar-li que deixés les finances de la Generalitat a les mans de Joan Oliver, exdirector de TV3, col·laborador d’opinió de l’“Avui”, membre també de la FCO i ‘hooligan’ convergent com pocs.

Mas va posar bona cara després d’escoltar la recomanació de Sala i Martín perquè Oliver -que segons ha pogut saber lasantaespina cobra uns 3.000 euros mensuals de la FCO - és un home de la corda de Prenafeta, l’home que va apadrinar l’entrada d’Artur Mas a CDC i a la Generalitat.

1 comentario:

Qualcosa di Sinistra dijo...

Més sobre Sala i Martín a La 27 Divisió