19.10.06

Els problemes econòmics de CiU a causa del DVD

Els números ni li surten a CiU. Ni en la despesa explicada per Madí ni en el recompte de recursos que els hi resten per fer campanya a causa dels DVDs.
Aquesta redacció ha rebut de primera mà una informació sobre les queixes que Toni Castellà, Vicepresident Executiu d’Organització del Comitè de Govern d'Unió Democràtica de Catalunya, va fer en un sopar fa un parell de dies amb una copa de més:
" La nostra gent a comarques està farta perquè està ofegada amb recursos per a la campanya (s'ho hauran gastat en en el DVD?), i estem fins els c.... de la brunete mediàtica Madí-Toni Vives que s'ho menja tot"

1 comentario:

huguetssegon dijo...

També es una falsedat?

Com l'anterior post sobre Xavier Sala i Martin. Fa 10 dies i no han tingut ni el més minim gest professional i deontològic de demanar excuses per la falsedat publicada, amparant-se en l'anonimat, proper a Villarroel.

Doncs sembla que tot el que publiquen ès pura fantasia i mentida amanida.

El seu amo els obliga? O son així d'intoxicadors, de mena?

huguetssegon said...

Senyores i senyors de S.Espina:

Em crec el que escriu, donant la cara, el Sr. Sala-i-Martin.

I Vostès, que tenen a dir ara?

Després d'aquest desmentit total d'una pseudoprimicia seva, a USA, Gran Bretanya, Suècia, Dinamarca, Canadà, Austràlia, etc., ho reconeixerien, com a errada, per no verificar prou rumors, per no tenir fonts fiables, o pel que sigui.

Ni que sigui per intoxicar.

Pero ho reconeixerien, i de manera inmediata.

Per obligacio deontològica, i per respecte als seus lectors i a la seva professio.

Quan ho pensen fer?