2.10.06

Puig va exigir a Mas la dimissió de Fdez. Teixidó per l’escàndol de la màfia russa

Al cap de pocs dies de descobrir-se l’escàndol que relaciona el número 9 de la llista de CiU per Barcelona i exconseller de Jordi Pujol, Antoni Fernández Teixidó, amb el número 3 de la màfia russa a Espanya, Malchas Tetruashvili, al carrer Còrsega hi va haver sarau del bo. Artur Mas, David Madí i Felip Puig es van discutir com feres. El vicesecretari general Puig va ser el que més va alçar la veu, i ho va fer per exigir al seu cap Mas que ordenés la dimissió immediata de Fernández Teixidó.

Segons Felip Puig, la connexió de l’exconseller amb la màfia russa “embruta el bon nom de tota la candidatura de CiU”, un fet que considera “intolerable”. Puig va saltar el dia que alguns diaris van publicar que Fernández Teixidó havia acompanyat el mafiós Tetruashvili a la Delegació del Govern de Barcelona.

Després d’una bona estona de discussió, Mas i Madí van aconseguir aplacar els ànims del ‘talibà’ de Parets del Vallès nascut a Barcelona, prometent-li que si sortia més brutícia relacionada amb Fernández Teixidó el faria plegar. Estarem amatents.

2 comentarios:

Mireia Casanova dijo...

Això es una ximpleria pròpia d’una persona com el Felip Puig. I, a sobre es una incongruència i demostra tenir molt poca memòria: Tots recordem com quan el Felip Puig va quedar en evidència per l’escàndol de les comissions cobrades quan ell estava al front del Departament de Benestar Social, amb la participació d’aquest cosí tan peculiar i tan llunyà, tot el partit el va fer costat.

Ara, aquest bon home, amb tanta capacitat de resolució com poca formació i capacitat, el que vol es acabar de liquidar els darrers restes de centrisme i moderació a CDC. Ja va aconseguir expulsar els darrers “roquistes”. S’el veu el llautó que el que vol es eliminar suports a l’Artur Mas per, en una segona fase, intentar assaltar el lideratge de CDC i CIU.

Afortunadament, als sectors empresarials, als mitjans de comunicació propers als plantejaments de CIU i a la societat civil tothom sap que el Felip es un exaltat amb moltes febleses i moltes carències.

Per cert, a CDC encara recordem com, juntament amb l’afer de les comissions per pisos de protecció i rehabilitació, es va descobrir que una bona part de les comissions no anava al seu destí sinó que era ingressat per Ricard Murga directament a un compte del mateix Puig a l’Oficina de La Caixa, del carrer Calàbria, 114. (Segons va publicar EL PERIODICO EL 22.12.05 (Pàg. 17) recollint el testimoni de Murga.

Felip Puig te el peus de fang i el cervell poc amoblat.

Ricard Murga dijo...

A proposito de lo descrito anteriormente, donde estan las querellas contra Ricard Murga anunciadas por Puig i CDC en su dia?. Ricard Murga si que presento querella contra Puig, que por cosas de la vida no fue admitida por ir contra un Diputado y estar este excento de segun que denuncias,
Me Reafirmo en lo dicho en su dia y aun mas, nadie callara mi verdad ni la Verdad de puig. Estoy a disposicion de quien crea.
Ricard Murga Torres