2.10.06

Puig va exigir a Mas la dimissió de Fdez. Teixidó per l’escàndol de la màfia russa

Al cap de pocs dies de descobrir-se l’escàndol que relaciona el número 9 de la llista de CiU per Barcelona i exconseller de Jordi Pujol, Antoni Fernández Teixidó, amb el número 3 de la màfia russa a Espanya, Malchas Tetruashvili, al carrer Còrsega hi va haver sarau del bo. Artur Mas, David Madí i Felip Puig es van discutir com feres. El vicesecretari general Puig va ser el que més va alçar la veu, i ho va fer per exigir al seu cap Mas que ordenés la dimissió immediata de Fernández Teixidó.

Segons Felip Puig, la connexió de l’exconseller amb la màfia russa “embruta el bon nom de tota la candidatura de CiU”, un fet que considera “intolerable”. Puig va saltar el dia que alguns diaris van publicar que Fernández Teixidó havia acompanyat el mafiós Tetruashvili a la Delegació del Govern de Barcelona.

Després d’una bona estona de discussió, Mas i Madí van aconseguir aplacar els ànims del ‘talibà’ de Parets del Vallès nascut a Barcelona, prometent-li que si sortia més brutícia relacionada amb Fernández Teixidó el faria plegar. Estarem amatents.

1 comentario:

Anónimo dijo...

A proposito de lo descrito anteriormente, donde estan las querellas contra Ricard Murga anunciadas por Puig i CDC en su dia?. Ricard Murga si que presento querella contra Puig, que por cosas de la vida no fue admitida por ir contra un Diputado y estar este excento de segun que denuncias,
Me Reafirmo en lo dicho en su dia y aun mas, nadie callara mi verdad ni la Verdad de puig. Estoy a disposicion de quien crea.
Ricard Murga Torres