27.12.05

Ramon Rovira sona com a nou director de TV3


El periodista Ramon Rovira podria convertir-se en el nou director de TV3, segons ha pogut saber la santaespina de fonts properes a la CCRTV. Rovira condueix actualment el programa de debat Àgora, al 33, i va ser cap d’informatius de la cadena en el tram final de l’últim mandat de Jordi Pujol.

La notícia ha estat rebuda amb sorpresa en cercles periodístics, que no acaben d’entendre com un home molt proper a CiU pugui dirigir TV3 amb un socialista a la presidència de la Generalitat. I menys quan Rovira es va donar a conèixer professionalment com l’home de Jordi Pujol a TV3. Seguia el president a tot arreu i això el va convertir gairebé en el portaveu oficial de Pujol.

No obstant això, els qui coneixen Ramon Rovira expliquen d’ell que és un personatge “que sap nadar i guardar la roba”. Així, no és d’extranyar que la primavera del 2003, pocs mesos abans de les autonòmiques, aquest periodista es dediqués a fer la pilota al conseller Joaquim Nadal a fi i efecte de ‘salvar el cul’ a TV3 i mantenir-se en el càrrec de cap d’informatius.

Això va passar en una tertúlia informal celebrada en un bar de Girona: Allà, enfilats dalt d’un escenari i asseguts cadascun en una butaca, Rovira va dir de Nadal que “pot arribar a tenir un càrrec de confiança, de moltíssima responsabilitat si és que Maragall guanya les properes eleccions”. Amb la seva oda a l’exalcalde de Girona, el periodista volia evitar la seva sortida de la cúpula de TVC. Va fracassar estrepitosament perquè va ser cessat per la nova direcció. Ara, contra tot pronòstic, a Rovira se li planteja una segona oportunitat.

1 comentario:

Manolu dijo...

És molt conegut en els ambients mariners: les rates són les primeres que abandonen el vaixell que fa aigues...

Ho va fer RR, la Rata Ramon (Pedrós). Però va saltar massa d'hora, perquè l'eximi Pujol -que en pau descansi- va comprar prou vots per continuar fent la becaina al Palau malgrat perdre les eleccions.

Quatre anys més tard, RRR, Rata Ramon Rovira, va ensumar la carn socarrimada (del seu cul), es va distanciar de l'amo, i va començar a llagotejar els vencedors...

Avís per a navegants primerencs: Rovira, com Pedrós, com el gran socialista -i català, aguanta collons- José Antich, i com tants d'altres ínclits periodistes d'aquest país, traïran i lleparan a qui convingui -Déu, pàtria, rei i carod. Mare, i pare carabasser- per tal de menjar una miserable cullerada de llenties. Una cullerada de més que els altres ciutadans...

I avís per a les rates embarcades a la recerca dels sacs, i dels cuiners joaquims nadals, marxistes de combregatori, menjaciris, i encantats d'haver-se conegut... Vigileu amb els llegums: de primer, és cert, fan bon profit. Però, més tard -o més d'hora- se't fa aquella cara de nyonya emasculada i t'acaves fotent els colitxos al damunt.