16.4.07

Alavedra i Prenafeta, assessors d’una immobiliària important


Els exconsellers de Jordi Pujol Macià Alavedra i Lluís Prenafeta, treballen com a assessors comercials de la constructora Espais Promocions Immobiliàries, una empresa que té projectes en marxa a Varsòvia, Nova York, Madrid, París i Málaga, entre altres capitals. La seva activitat, però, es concentra a Barcelona, on hi té la seu, al número 155 del carrer Balmes. Fundada els anys seixanta, Espais disposa d’una reserva de sòl d’1,2 milions de metres quadrats per a projectes urbanístics. Per exemple a la Diagonal Mar ha construït 1.000 habitatges. Les comissions que reben Prenafeta i Alavedra no són, precisament, petites.

3 comentarios:

Marc Arza dijo...

I?

Guanyar-se la vida i fer negocis et fa sospitós d'alguna cosa?

Anem arriats!

Marc
www.catalunyafastforward.blogspot.com

Anónimo dijo...

Potser les comissions de Felipe Gonzalez amb els cacics mexicans i veneçolans son "progressistes", encara que siguin molt més elevades?

A veure, qui no està en cap càrrec politic i es dedica a la seva vida privada i professional te, també, sempre, pressumpcio d'inocència.

Com , fins i tot, l'il.lustre secretari de Formació del psc-psoe, Sr. Josep M. Sala, que va ser condemnat en el seu moment pel cas Filesa i estigué a la pressó. Ara té, també, com tothom, pressumpció d'inocència.

Oi?

Fins i tot la santa espina, tindria presssumpcio d'inocència? O no es inocent....

Anónimo dijo...

huguetssegon said...

huguetssegon said...

trola patatera, tipica d'aquest bloc sociata saragosero.

embolica, a veure si es discuteixen.


Fins que reconegeu publicament la vostra invencio difamadora amb elprofessor Sala i Martin, les pasareu magres, nicaraguencs difamadors i fileseros



Gal eros: el missatge també serveix

troleros i trilers, alhora


desitjos sociates , sense cap base real.

com sempre.

a rectificar, nois

de l'I zeta intoxication

I els nervis es curen anat al metge.

esteu amoïnats, i no rasqueu bola

i, com ja sabeu, pitjor es la cocaina