4.8.06

Fernández Teixidó reuneix la vella guàrdia de CiU a casa seva


La decisió dels responsables de campanya de CiU de ‘facilitar’ la retirada progressiva dels dirigents històrics (Fernández Teixidó, Carme-Laura Gil, Irene Rigau, Josep Grau, De Gispert i companyia) ha començat a provocar els primers moviments interns de reacció al partit. Per exemple, Antoni Fernández Teixidó, que ja es veu fora de les llistes, almenys dels llocs importants, cita a casa seva, a sopar, als seus veterans col·legues.

Expliquen fonts de CiU a lasantaespina que aquestes reunions, que volen fer-se amb la màxima discreció, tenen per objectiu crear una mena de ‘lobby’ de pressió intern en la línia de fer recapacitar a Mas de la seva decisió de precipitar un recanvi generacional. No estan disposats a permetre que gent d’un perfil més jove com Oriol Pujol, Quico Homs, Lluís Corominas o David Madí remenin les cireres a CiU en solitari. Veurem com acaba la cosa.

2 comentarios:

Mireia dijo...

Post urgent

Fa temps que vaig prometre als nois de Neopàtria un post sobre la Franja de Ponent, i hem va sortir lo de "La Franja i la granja", que no era ben be un post sobre la Franja de Ponent, bueno total que aprofitant el descans blogaire aquest que m'havia pres doncs que estava jo cercant informació, per escriure al setembre un post sobre els pobles de l'Aragó on es parla català, però un post en plan be aquesta vegada, i vet aquí que hem trobo a Neopàtria aquest missatge

Dijous 10 d'agost de 2006, a les 9.30 de la nit, a la Casa de Cultura de Benavarri, Antonio Viudas Camarasa donarà una conferència, "Defendamos el aragonés ribagorzano de Benabarre".

que en realitat a Benavarri es parla català, i hi havia també un altre missatge amb un enllaç on s'explica quin element està fet l'Antonio Viudas Camarasa aquest, que l'enllaç està escrit en aragonès de veritat, i hi diu que l'Antonio es un element de cuidadu, que s'inventa llengües, i es veu que l'Antonio diu que tot lo que es parla a l'Aragó es aragonès, sense distingir entre aragonès i castellà i català, que son les tres llengües de l'Aragó, i fins i tot s'ha inventat una acadèmia, i tan els que defensen el català a l'Aragó com els que defensen l'aragonès autèntic estan prou enfadats amb aquestes manipulacions de l'Antonio, que a mes a mes ha fet l'academia amb uns que son d'una cosa que es diu FACAO, que aquests de FACAO s'ajunten amb falangistes Democracia Nacional GAV i aixís, que també queden ben retratats, total que m'ha semblat prou greu com per trencar el meu descans blogaire, i me dit a mi mateixa "Mireia, ¿i si anessis a Benavarri a veure en directe aquest friki que es vol carregar les llengües de l'Aragó?, ¿i si ho diguessis al teu blog?", i estic fent la segon cosa i també faré la primera, que la Mireia serà dijous 10 d'agost a les 9.30 de la nit a Benavarri, que es entre Lleida i la Val d'Aran, a la conferència de l'Antonio Viudas Camarasa, qui vulgui que agafi la seva creu i hem segueixi.

post urgent

Anónimo dijo...

Where did you find it? Interesting read Keywords baseball Home security system monitoring canton georgia Coach brief case large shoulder bag Sta-tite botox