16.1.06

Artur Mas: “Si s’acabés aprovant un Estatut sense retocs sé que seria gairebé impossible guanyar les pròximes eleccions”


Artur Mas ho té clar: Si Catalunya aconsegueix un bon Estatut ell ho té molt pelut per arribar a la Presidència de la Generalitat. Així ho reconeix el president de CiU als seus col·laboradors i a alguns periodistes “de confiança” que han parlat amb lasantaespina.

En una d’aquestes converses privades, en Mas va dir textualment: “Si diem que sí a l’Estatut i és un bon Estatut, i a Madrid idealment s’acabés aprovant sense retocs, sé que seria gairebé impossible guanyar les pròximes eleccions. Ja ho sé. Sé quin risc corro”. Clar i català.

1 comentario:

Perot lo Lladre dijo...

En Mas (o els de la Espina) han descobert el Mediterrani. Pero no hi ha por, perque l'Estatut, que no recollira ni el concert, ni el blindatge, ni la declaracio de nacio, sino versions minimalistes i amb trampa d'aquests conceptes, sera una castanya. Ho notarem perque el Pais, El Perodico ... il'Espina el posaran pels nuvols amb arguments que entraran mes al mon de la psicodelia que als dels mortals. Senyal infalible de que sera un timo, i en Mas ho tindra facil a les properes eleccions.