27.10.05

UDC passa del cava a l’enrabiada monumental amb TV3 pel cas Turisme



La condemna a 10 militants d’Unió pel cas Turisme està provocant tota mena d’emocions al partit de Duran i Lleida. Quan es va conèixer la sentència, a la seu d’Unió van brindar amb cava, perquè no s’havia aconseguit demostrar la implicació de cap dirigent del màxim nivell.

Pocs després, però, van començar els maldecaps. Carme Fargas, la vídua de Joan Cogul (un dels principals implicats, el que es va suïcidar a Filipines) va dir que Unió havia enredat el seu marit i va tornar a insinuar que té molta informació que pot fer pública en qualsevol moment.

Els nervis a UDC es van accelerar al màxim dilluns passat, quan Josep Cuní va anunciar que entrevistaria a Carme Fargas al seu programa matinal de TV3. Els telèfons van començar a cremar per impedir que la vídua de Cogul sortís a la televisió catalana.

Però Fargas va ser finalment entrevistada (amb més de 45 minuts de retard) i va tornar a bolcar tota mena de dubtes i insinuacions cap el partit de Duran.

Unió ha fet saber a la direcció de TV3 que està enfurismada per haver entrevistat a una condemnada i no es descarta que duguin a terme accions a través de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió.


Els periodistes del Congrés dels Diputats no s’atreveixen a preguntar a Duran i Lleida sobre el Cas Turisme

Els periodistes del Congrés dels Diputats no s’han atrevit a preguntar a Duran i Lleida sobre el Cas Turisme.

El líder d’Unió, es va amagar pels passadissos del Congrés durant una setmana sencera, després que es conegués la condemna a nou dels seus militants.

Aquesta setmana, però, Duran ha fet diverses rodes de premsa per parlar del debat sobre els Pressupostos de l’Estat i cap periodista li ha preguntat res.

No hay comentarios: