26.10.05

CDC arracona Felip Puig pel cas Penín



Josep Maria Penín ha posat Felip Puig a la corda fluixa. Penín, el constructor, que quan va esclatar el tema del 3%, va assegurar que Adigsa li adjudicava obres a dit sense documents i a canvi de suculentes comissions, va declarar fa pocs dies davant el fiscal anticorrupció de Catalunya.

Penín va posar en evidència l’ex conseller quan va reconéixer un mail de la secretaria de Felip Puig amb ordenant a Adigsa que pagués a Penín unes factures per treballs que no estaven formalment registrats.

La dimensió que està agafant el "cas Penín" és tant gran, que l’actual cúpula de CDC ha decidit retirar Puig de la primera línia política, per salvar, dins el possible, la imatge del partit.

Penín va confesar al fiscal que el Govern de CiU (concretament l’empresa pública Adigsa) va pagar preus excessius per al menys 129 obres.

A banda de Felip Puig, Penín va acusar directament a dos militants de CDC: Francesc Fontdevila, ex conseller delegat d’Adigsa, i Ferran Falcó, ex president de l’empresa pública i actual president de CDC a Badalona.

No hay comentarios: