9.10.07

CiU: sospitosos habituals



A CiU semblen disposats a superar el seu propi llistó en els flirteigs amb l’altre costat de la llei.
Després d’un bon grapat d’anys ficant la grapa a la caixa dels departaments de Treball i Turisme, en alguns municipis tenen regidors que canviaran el càrrec per un magnífic uniforme a ratlles horitzontals i un abonament per a les rodes de reconeixement.
Fa uns mesos, els mossos van avortar el pla de l’exalcalde convergent de Torrelles de Foix, Erasme Torrents, per assassinar el seu successor. L’home, bon coneixedor del cinema de mafiosos, havia contractat uns sicaris amb rifles de mira telescòpica, ni més ni menys. Posteriorment, en pocs dies de diferència, van saltar a la palestra dos dignes successors.
Un és Miguel Martínez Flores, tinent d’alcalde de Palau-saverdera, que ha estat acusat de masturbar-se davant d’una nena en un centre cívic, potser malinterpretant les activitats lúdiques programades a l’equipament. L’alcalde, també convergent, diu que no prendrà mesures contra el gran masturbador. No li deu semblar prou escandalós; el que està clar és que les “mesures” del regidor les va poder comprovar la víctima a contracor.
L’altre candidat a delinqüent és Xavier Bertrán, primer tinent d’alcalde de CiU a l’Ajuntament de Ger, a la Cerdanya. Aquest ha estat arrestat per col·laborar estretament amb traficants de drogues en la compravenda de substàncies diverses. A casa, li van trobar drogues i diners en metàl·lic, 37.000 euros, per comprar-ne més. Amb aquesta quantitat, s’hauria muntat una bona festa... L’últim d’afegir-se a la llista dels més buscats ha estat Josep Alemany Rigol, alcalde de CiU a Vallirana, acusat d’un delicte ecològic per haver permès que s’aboquessin aigües residuals sense depurar a una riera.

No hay comentarios: