1.6.06

ERC intoxica la xarxa dient mentides sobre la plataforma “Estatut, Jo SÍ”


Hi ha nervis, a Esquerra, molts nervis. A can republicà han tocat a sometent davant les perspectives que s’obren en vista al referèndum del 18 de juny. Tenen tanta por de quedar en la més absoluta evidència, que han enfilat el camí de la intoxicació i la mentida. Valents com són, els dirigents d’ERC no donen per res la cara i en canvi sí han donat instruccions a la seva ‘brunete’ internàutica perquè calumniï i menteixi a tot drap.

La prova la tenim en uns rumors que un blog molt afí a la causa esquerranosa fa circular sobre Agustí Colomines, un dels caps visibles de la potent plataforma cívica “Estatut, Jo SÍ”, que compta amb l’adhesió de centenars de persones rellevants de la societat catalana, i que es caracteritza per la seva diversitat i transversalitat. A Joan Puigcercós, la presentació de la plataforma li va provocar malsons i ja ha donat instruccions d’atacar-la sense pietat i de totes les formes possibles. Per exemple, fent circular per Internet i venent com a pròpia una notícia ja publicada per Vilaweb dies abans que explicava que la web d’“Estatut, Jo SÍ” s’allotja al servidor de Lavínia, l’empresa que gestiona la pàgina del PSC.

També, des d’aquest blog pro-Esquerra (que escriu les notícies al dictat de Joan Puigcercós) s’ha acusat Colomines d’aspirar a la presidència d’Òmnium Cultural. Per assolir aquest objectiu, segons la ‘brunete’ d’ERC, Colomines s’hauria ‘venut’ al PSC oferint-se a encapçalar la plataforma Estatut, Jo SÍ. Fals. Simplement, Agustí Colomines no és soci d’Òmnium Cultural, de manera que té ZERO opcions de ser-ne el president. Intoxicació, intoxicació i més intoxicació. A ERC se’ls han posat els pèls de punta en conèixer els resultats de l’enquesta que afirma que una majoria dels socis d’Òmnium Cultural està a favor del SÍ.

6 comentarios:

sardineta46 dijo...

Hem sembla senyors de la Santa Espina que la Brunete Mediatica socivergencia sou vosaltres ja que per dir totes les coses que dieu, s'han de demostrar i com sempre vosaltres no demostreu mai res, sino que calumnia que algo queda.
Jo votare no i la Plataforma del no se li note un tufillo de sociovergencia que hagues estat millor disimular.ho una mica.

sardineta46 dijo...

Error disculpeume es la Plataforma del si.

marco dijo...

El sí i el No, no són patrimoni de cap partit. La societat està dividida o sinó els que busquen la veritat de la vida em podrien fer llum de perquè el senyor Felipe Gonzalez diu que s'ha de votar que NO!!!

Rosa d'Abril dijo...

Aquí l'única Brunete de manipulació massiva és la de Conveniència i unió amb la Santa raspa.
ERC te una credibilitat que ja voldrien per ells els seguidors del caco Duran Lérida i el titella d'en Mas.
A i penso votar el mateix que el PP.

Tristany dijo...

La sociolaraconvèrgencia és qui ha venut el futur de Catalunya.

montag73 dijo...

Quina cara més dura! la sociovergència controlant gairebé tots els mitjans de comunicació catalans i s'atreveixen a parlar de "Brunete mediática". Us hauria de caure la cara de vergonya...