15.1.07

Roquistes i representants del sector moderat de CDC s’entrevisten amb Mas per demanar que faci canvis en el seu ‘nucli dur’


La crisi a CDC està servida i adquireix proporcions molt superiors a les que explicava divendres “La Vanguardia”. Lasantaespina ha sabut que en les darreres setmanes representants de l’antic sector Roquista de Convergència -afins a l’exdirigent Miquel Roca i Junyent- i membres del sector moderat del partit s’han entrevistat amb Artur Mas per demanar-li un canvi de rumb, que es desempellegui dels joves ‘talibans’ que l’envolten (David Madí, Quico Homs i el no tan jove Felip Puig, entre d’altres).

Un per un, antics pesos pesats a CDC s’han entrevistat amb Mas per intentar fer-li entendre que la seva jove guardia pretoriana porta el partit cap a un carreró sense sortida. És el cas de Francesc Homs -exconseller d’Economia i home que es va convertir en un dels grans fitxatges de Mas quan era conseller en cap-, Joaquim Triadú -exconseller de la Presidència amb Jordi Pujol en l’època en què Mas i Duran van lliurar la gran batalla per la successió a CiU- i el mateix Miquel Roca i Junyent, que s’han entrevistat amb Mas per demanar-li que s’envolti d’una altre classe d’assessors.

I amb particular insistència li han aconsellat que desterri David Madí del nucli dur de CDC, ja que els sectors moderats convergents el veuen com el gran culpable de la delicada situació que atravessa el partit. Així mateix, han recomanat a l’hereu de Pujol que tingui més en compte l’opinió de gent com Macià Alavedra o Carme Laura-Gil, noms propis a can Convergència que se senten absolutament marginats pel líder. Continuarem informant.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola a tots! No sé per on començar, però esperem que aquest lloc sigui d'utilitat per a mi.